Puorella Заспокійлива маска для обличчя Кішка

Puorella Заспокійлива маска для обличчя Кішка

Puorella Soothing Mask Pack

ЦБ-00012685

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 23 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволожуюча

Вік: 18+

Тип маски для обличчя: Тканинна

Puorella Soothing Mask Pack Тканинна маска для обличчя Кішка 

Подаруйте свіжість і сяйво тьмяній шкірі з тканинної маскою для обличчя Puorella Soothing Mask Pack Кішка. Оригінальний дизайн продукту піднімає настрій вам та всім присутнім, адже ви перевтілюється у милу кішку. Тепер регулярний догляд за шкірою буде приносити ще більше приємних емоцій.

Маска складається з високоефективних компонентів, які чинять благотворний вплив на шкіру. Поєднання активних інгредієнтів наповнює кожну клітинку свіжістю, силою та молодістю. Гіалуронова кислота зволожує й утримує вологу всередині, повертаючи шкірі еластичність і пружність. Екстракт алое також спрямований на зволоження та живлення клітин. Портулак має заспокійливі властивості, зменшує почервоніння та запалення. Екстракт центелли наділений антиоксидантними та відновлювальними властивостями.

Застосування маски для обличчя Puorella Soothing Mask Pack Кішка буде ефективне на попередньо очищеній шкірі. Проведіть звичні процедури догляду: вмивання і тонізація. На підготовленій шкірі маска буде діяти максимально активно та правильно.

Спосіб застосування

Дістаньте тканинну маску з упаковки, акуратно розправте і покладіть її на очищену шкіру обличчя, уникаючи області очей і рота. Зніміть маску через 15-20 хвилин. Залишки засобу вбийте в шкіру м'якими рухами.

Напиши відгук
Puorella Тканинна маска для обличчя з муцином равлика

Puorella Тканинна маска для обличчя з муцином равлика

Puorella Snail Natural Mask Sheet

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри