Cu Skin Заспокійлива тканинна маска

Cu Skin Заспокійлива тканинна маска

Cu Skin Vitamin U Essence Soothing Mask 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00020299

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

148грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Cu Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення

Cu Skin Vitamin U Essence Soothing Mask Заспокійлива тканинна маска

Відмінно зволожує, охолоджує і заспокоює шкіру, допомагає заспокоїти почервоніння і подразнення. Cuskin Vitamin U Essence Soothing Mask бореться зі зневодненням і сприяє відновленню пошкодженої шкірі після сонячних опіків і косметологічних процедур. Виготовлена з целюлозного полотна Тенцель, яке зберігає лікувальні властивості есенції на більш тривалий час.

Активні компоненти:

Сік листя алое вера - інтенсивно зволожує, освіжає шкіру і сприяє швидкому загоєнню, підвищує її гідратацію.
Екстракт агави - володіє відмінними пом'якшуючими і поживними властивостями. І ефективно захищає шкіру від втрати вологи.
Гіалуронат натрію (гіалуронова кислота) - завдяки вмісту 90% гіалуронової кислоти формує на поверхні шкіри невидиму тонку плівку, яка утримує вологу.
Масло насіння жожоба - забезпечує необхідний рівень вологи і допомагає відновити захисний бар'єр, нормалізує вироблення шкірного себума, усуває сухість і існуючі зморшки, запобігає утворенню нових. Надає сяйво і гладкість, знімає набряклість і запалення.
Вітамін U - має особливі властивості, що регенерують і відмінно справляється з віковими змінами шкіри, запобігає окисленню клітин і покращує їх метаболізм, вирівнює мікрорельєф шкіри, зменшує вираженість зморшок.

Спосіб застосування:

Акуратно дістати маску з упаковки і прикласти до обличчя, попередньо очистивши. Розправити по всій поверхні обличчя і через 20-30 хв. зняти, а що залишилася есенцію залишити до повного поглинання. Після чого нанести крем за типом шкіри.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри