Tony Moly Антивікова маска з чорною ікрою

Tony Moly Антивікова маска з чорною ікрою

Tony Moly Pureness 100 Caviar Mask Sheet

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00013554

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 21 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 25+

Tony Moly Pureness 100 Caviar Mask Sheet Тканинна маска з екстрактом чорної ікри 

Передчасне старіння - звучить як вирок. Але є ефективний спосіб продовжити красу і молодість шкіри, не вдаючись до радикальних заходів. Маска з серії «Pureness 100» від корейського виробника косметичної продукції Tony Moly. Особливістю даної продукції є наявність в складі екстракту чорної ікри, відомої своїми чудовими поживними властивостями. Маска на 100% складається з бавовни, приємна на дотик і чудово справляється з поставленим завданням.

Екстракт чорної ікри - головний компонент засобу. Глибоко живлячи шкірні покриви, інтенсивно активізує природні процеси в шкірі, запобігаючи передчасному старінню. Позбавляє епітелій від лущення і подразнень, помітно розгладжуючи зморшки. До складу цього засобу не входять штучні барвники, силікон, мінеральні масла, а також спирт і парабени маска має три шари, добре прилягає до поверхні шкіри, не пропускаючи бульбашки повітря.

Продукт універсальний, підійде будь-якого типу шкіри. Це робить його популярним серед всіх жінок. Виключно натуральні компоненти роблять його безпечним.

Спосіб застосування

Очистіть обличчя і нанесіть тонер або стартер. Вийміть маску з упаковки, розправте і прикладіть до шкіри, ретельно розгладжуючи складки і забираючи пухирці повітря. Залиште на 15-20 хвилин. Зніміть маску і рухами пальців пройдіться по шкірі, поки масочна сироватка повністю не вбереться.

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри