Dr.Jart+ Сонцезахисний флюїд spf 50 блакитний

Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++ Сонцезахисний засіб

Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00016998

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Захист від сонця

Вік: 18+

Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++ Сонцезахисний засіб

Сонцезахисний засіб Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++ створить тривалий ефект свіжості і захистить вашу шкіру від шкідливого впливу сонячних променів.

Засіб включає в себе формулу, яка містить 10% екстракту кипариса, унікальний екстракт водоростей, екстракт м'яти, ксиліт, та інші корисні речовини, що захищають шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища. Формула також забезпечує катіоноактивний захист від пилу. При нанесенні флюїд не викликає відчуття липкості і жирності шкіри. Крем має гелеву текстуру, інтенсивно зволожує, підтримуючи оптимальний водний баланс протягом 24 годин, володіє охолоджуючим ефектом. 

Формула Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++ є інноваційною розробкою компанії «Dr. Jart+»і забезпечує надійний захист від від негативного впливу UV-променів і пилу. Засіб дбайливо доглядає за вашою шкірою, живить і відновлює епідерміс. Екстракт водоростей, що міститься в Dr.Jart+ Every Sun Day Sun Fluid SPF50 + / PA ++++, не має аналогів за вмістом активних елементів, які зволожують шкіру і допомагають їй регенерувати, надаючи також протизапальну дію. Екстракт кипариса містить речовини, які мають лікувальний ефект при хронічних захворюваннях шкіри, бактерицидні властивості, а так само покращують кровообіг. Екстракт м'яти надає легкий і приємний ефект охолодження і заспокоює подразнену шкіру.

Спосіб застосування

М'якими рухами нанесіть достатню кількість засобу на чисту шкіру і рівномірно розподіліть по обличчю; наносите сонцезахисний крем за 20 - 30 хвилин, перш ніж виходити на сонце; рекомендується застосовувати сонцезахисний крем кожен день, незалежно від погоди; важливо наносити його кожні 2-3 години.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри