Medi-Peel Red Lacto Collagen Sun Cream SPF 50+ PA+++ 50 ml

Medi-Peel Red Lacto Collagen Sun Cream SPF 50+ PA+++ 50 ml

Medi-Peel SPF 50+ PA++++ Сонцезахисний крем з колагеном і лактобактеріями 50 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021004

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Надійно блокує UVA і UVB промені, попереджає появу почервоніння, опіків, фотостаріння

Medi-Peel Red Lacto Collagen Sun Cream SPF 50+ PA++++ Сонцезахисний крем з колагеном і лактобактеріями 50 мл

Сонцезахисний крем Medi-Peel Red Lacto Collagen Sun Cream SPF 50+ PA++++ чудово підійде для проблемної та чутливої шкіри. Засіб володіє високим ступенем захисту від сонячних променів ультрафіолету, і при цьому має дуже легкий і невагомий фініш.

Крем надійно блокує UVA і UVB промені, попереджає появу почервоніння, опіків, фотостаріння. Крем не тільки захищає шкіру від шкідливого випромінювання сонця, а також крем чудово вирівнює колір обличчя, сприяє зменшенню зморшок, зволожує і комплексно оздоровлює шкіру.

Крем не провокує закупорку пор і появі жирного блиску. Підтримує оптимальний рівень зволоження, не викликає сухості і зневоднення протягом дня. 

Завдяки комплексу біфідо і лактобактерій (Lactobacillus Ferment(327.5 ppm), Bifida Ferment Filtrate, Lactococcus Ferment (326.5 ppm)) засіб сприяє зміцненню бар'єрної функції шкіри, знижує відчуття сухості і стягнутості шкіри, перешкоджаючи втрати вологи.

Комплекси Anti-Sebum P і Tanin - заснований на рослинних екстрактах, і спрямовані на звуження пор, регуляцію роботи сальних залоз, сприяє поліпшенню структури шкіри.

Французький гідролізований колаген - відновлює еластичність і пружність шкіри обличчя, завдяки невеликій молекулі здатний проникати в глибокі шари епідермісу, поліпшуючи його структуру.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на ділянки обличчя / тіла за 30 хвилин до виходу на сонце. Повторно наносити кожні дві години для ідеального захисту від сонця протягом дня.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри