Sesderma Acglicolic Classic SPF 15 50 ml

Sesderma Acglicolic Classic SPF 15 50 ml

Sesderma Acglicolic Classic Зволожуючий крем SPF 15 50 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00021960

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1987грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: День

Призначення: Захист від УФ-випромінювання, Зволоження, Заспокоєння, Оновлення

Sesderma Acglicolic Classic Зволожуючий крем SPF 15 50 мл 

Зволожувальний крем із SPF 15 забезпечує не тільки зволоження та живлення, але й надійний захист від сонячного випромінювання та доповнює дію активного догляду з гліколевою кислотою. Легка текстура крему робить його відповідним для всіх типів шкіри, у тому числі і для проблемної. Може використовуватись і чоловіками, і жінками.

Активні інгредієнти:

  • Гліколева кислота надає пілінг-ефект, відлущуючи відмерлі клітини епідермісу. Крім того, гіалуронова кислота стимулює вироблення колагену та еластину, виступає як зволожувальний агент і посилює дію інших компонентів крему.
  • Сік листя алое, цераміди, молочні протеїни, екстракт сої та гіалуронова кислота глибоко зволожують шкіру та підтримують цілісність гідроліпідного бар'єру шкіри. Завдяки цьому зморшки виникають рідше, шкіра виглядає більш здоровою та підтягнутою, пропадає в'ялість та лущення.
  • Екстракт синьоголовника приморського та ерготіонеїн мають антиоксидантну дію та стимулюють вироблення колагену та еластину. Шкіра стає менш пухкою, статичні зморшки менш глибокими, а овал обличчя відновлюється. Крім того, шкіра оновлюється швидше, тому шрами та пігментація будь-якого походження проходять швидше.
  • Фізичні сонцезахисні фільтри запобігають зневодненню шкіри, появі пігментації та лущенням. Не дратують слизову, тому крем може використовуватися для зони навколо очей та губ.

Спосіб застосування: нанесіть за півгодини до виходу на активне сонце. Обновляйте шар крему перед кожним виходом на сонце або кожні дві години, якщо ви на сонці постійно.

Склад: Aqua, Glycolic Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Steareth-21, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycine Soja Extract, Ascorbyl Glucoside, Bisabolol, Whey Protein, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Eryngium Maritimum, Callus Culture Filtrate, Ceramide 2, Ergothioneine, Titanium Dioxide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cyclohexasiloxane, Isohexadecane, Triethylhexanoin, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Aluminum Stearate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Pectin, Serine, Arginine, Proline, Ethylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Isobutylparaben, Imidazolidinyl Urea, Parfum.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри