Dr.Jart+ Крем сонцезахисний заспокійливий з центелою spf30

Dr.Jart+ Крем сонцезахисний заспокійливий з центелою SPF30 PA ++

Dr.Jart+ Cicapair Calming Sun Protector SPF30 PA ++

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00017191

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

865грн

Об'єм: 35 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива

Призначення: Захист від сонця

Dr.Jart+ Cicapair Calming Sun Protector SPF30 PA ++ Сонцезахисний крем

Сонцезахисний крем Dr.Jart + Cicapair Calming Sun Protector SPF30 PA + сприяє поліпшенню кольору і текстури шкіри. Він заспокоює і зволожує шкіру, усуває сухість і стягнутість, відновлює пошкодження і володіє живильною дією. Піклується про чутливий епідерміс, тонізує втомлену шкіру. Містить екстракт центели азіатської, мадекассосід, екстракт едельвейса, масло ромашки, масло рожевого дерева, масло лаванди, екстракт алое вера, екстракт морських водоростей, екстракт евкаліпта .

Вплив на клітини шкіри екстракту центели азіатської дає потужний оздоровлюючий і омолоджуючий ефект. В її складі домінують: тритерпенові сапоніни, азіатікозід (має найвищу антиоксидантну активність), мадекассосід. Завдяки центелі азіатської послаблюється дію УФ-випромінювань на шкіру, поліпшується мікроциркуляція і зменшується венозна гіпертензія. Екстракт рослини ефективно захищає стовбурові клітини шкіри від старіння, відновлює пошкодження епідермісу.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть крем на очищену шкіру обличчя або як фінальний етап процесу догляду, як тонуючий засіб в залежності від потреб шкіри.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри