Dr.Jart+ Тонуючий сонцезахисний крем SPF50 + PA +++

Dr.Jart+ Тонуючий сонцезахисний крем SPF50 + PA +++ 50 ml

Dr.Jart+ Every Sun Day Tone-up Sunscreen SPF50 + PA +++ 50 ml

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00017196

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

595грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Сонцезахист,зволоження та живлення

Dr.Jart+ Every Sun Day Tone-up Sunscreen SPF50 + PA +++Тонуючий сонцезахисний крем для обличчя 50 мл

Тонуючий сонцезахисний крем для обличчя Dr.Jart+ Every Sun Day Tone-up Sunscreen SPF50 + PA +++ створює природний тон шкіри, захищає від УФ променів рожевим підтоном підходить для тих, хто рухається в ногу з напруженим стилем життя міста. Захищає від ультрафіолетових променів не тільки зовні, але і в приміщенні, так як шкіра піддається впливу ультрафіолетових променів і від звичайних ламп, моніторів і смартфонів. Допомагає відновити водний баланс шкіри і запобігти сухість шкіри.

Унікальна формула засобу містить рослинні комплекси, Vito Active Complex (екстракт сої, хризантеми) - спрямовані на інтенсивне зволоження та живлення шкіри, допомагаючи відновити водний баланс шкіри, прибрати лущення і запобігти зневодненню шкіри. Wild flowers комплекс (екстракт череди, трихозанту Кирилова, іпомея пурпурова, вечірньої примули) надає заспокійливу дію, знімаючи запалення і подразнення. Легка формула засобу швидко поглинається, не залишаючи відчуття липкості і жирності на шкірі.

Спосіб застосування:

Нанеси крем на очищену, тонізовану шкіру. Рівномірно розподіли по поверхні обличчя. Рекомендується наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю. Оновлювати кожні 2-3 години.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри