Dr.Jart+ Крем сонцезахисний зволожуючий spf 50

Dr.Jart+ Крем сонцезахисний зволожуючий SPF50+

Dr.Jart+ Every Sun Day Moisturizing Sun SPF50+

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00016999

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Захист від сонця

Dr.Jart+ Every Sun Day Moisturizing Sun SPF50+ Крем сонцезахисний 

Dr.Jart+ Every Sun Day Moisturizing Sun SPF50 + PA ++++ - крем сонцезахисний, який ефективно захищає ніжну шкіру обличчя. Крем також інтенсивно зволожує шкіру, освітлює її і вирівнює тон.

Корейський сонцезахисний крем Dr.Jart+ має високий ступінь захисту від УФ-променів і захищає дерму також від втрати вологи. Засіб працює над поліпшенням пружності та еластичності, розгладжує шкіру. Продукт має приємну текстуру, швидко і повністю всмоктується, не викликає відчуття липкості і дискомфорту. Крем відмінно підійде для власників зневодненої і сухої шкіри і захистить дерму не тільки від сонячних променів, але і від негативного впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування:

Нанести трохи засобу на шкіру і розподілити масажними рухами, дати вбратися.

Склад:

Water, Purified Water, Butyleneglycol, Ethylhexylmethoxycinnamate, Homosalate, Ethylhexylsalicylate, Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoate, Polymethylsilsesquioxane, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Glycerin, Dibutyl Adipate, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Polysilicon-15,1,2-hexanediol, Bergamot Fruit Oil, Lemon Peel Oil, Orange Peel Oil, Lime Oil, Orange Flower Oil, Sodium Carboxymethylcellulose, Mandarin Peel Oil, Lavender Oil, Rosemary Leaf Oil, Clary Oil, Pentyleneglycol, Silica.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри