Victorias secret aqua kiss 75ml Спрей для тіла

Victoria's secret aqua kiss 75ml Спрей для тіла

Спрей для тіла 75ml

Victoria’s Secret Victoria’s Secret

ЦБ-00031579

Victoria’s Secret

Наявність: Є в наявності

400грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Victoria's Secret

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Туреччина

Victoria's secret aqua kiss Спрей для тіла 75ml

Чудовий свіжий аромат Fantasies Aqua Kiss викликає в уяві чисті потоки води, які дарують свіжість і прохолоду в жаркий, задушливий літній день. Ніжний і пристрасний Fantasies Aqua Kiss - поцілунок води, кристально чистий, він торкається до вашої шкіри немов краплі дощу, і розкривається ароматом вмитою чистими водними потоками фрезії і свіжої маргаритки. Легкий, напівпрозорий, ніжний він зачаровує, освіжає, створює відчуття абсолютної гармонії і щастя.

Fantasies Aqua Kiss від Victoria's Secret виконує дві важливі функції: парфум і зволожуючий лосьйон. У складі спрею вітамін Е, екстракт ромашки і екстракт алое вера. Ці компоненти прекрасно доглядають за вашою шкірою, зволожують і живлять її, роблячи м'якою, ніжною і шовковистою. Досить нанести спрей на очищену шкіру вранці, а також протягом дня на область декольте, шию і руки, і ви відчуєте додатковий дбайливий догляд. Fantasies Aqua Kiss просто незамінний влітку в сухих приміщеннях офісів. Подаруйте собі чарівну розкіш вишуканого аромату!

Спосіб застосування

Рівномірно наносьте спрей від Victoria's Secret вранці і протягом дня, і вас не залишать відчуття комфорту і гарний настрій.

Склад

Екстракт ромашки і екстракт алое, антиоксидант вітамін Е, які дбайливо доглядають за шкірою.

Напиши відгук
Victoria's Secret  Autumn Shore

Victoria's Secret Autumn Shore

Victoria's Secret Парфумований спрей для тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри