Victorias secret blissful garden Спрей для тіла

Victoria's secret blissful garden 250 ml

Victoria's secret blissful garden Спрей для тіла 250 мл

ЦБ-00023211

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Victoria's Secret

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Вік: 18+

Victoria's secret blissful garden Спрей для тіла 250 мл

Парфумований зволожуючий спрей для тіла з новою покращеною формулою з лімітованої серії Lunar New Year від всесвітньо відомого бренду Victoria's Secret забезпечує зволоження та живлення шкіри 24 години. Цей засіб поєднує в собі якості доглядаючого лосьйону для тіла та туалетної води.

Спрей дуже легко наноситься, швидко вбирається, містить живлення алоє і ромашки, які дбайливо доглядають шкіру. Плюс вітаміни-антиоксиданти Е та С роблять шкіру м'якою та гладкою. При цьому надзвичайно яскравий, романтичний, чуттєвий, приємний аромат збережеться протягом усього дня.

Тип аромату: теплий, фруктовий
Аромат: заморожена чорна порічка, ванільна орхідея

Спосіб застосування: розпилювати на шкіру протягом дня – для надання легкого аромату, щоб зволожити шкіру, надати їй відчуття комфорту.

Склад: Alcohol Denat.,Water (Aqua, Eau),Fragrance (Parfum),Propylene Glycol,Glycerin,Limonene,Linalool,Benzyl Alcohol,Citronellol,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,PPG-26-Buteth-26,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Ethylhexyl Salicylate,Butyl Methoxydibenzoylmethane

Напиши відгук
Rituals Karma L

Rituals Karma L

Rituals Karma L Подарунковий набір

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри