Victoria's Secret Парфумований cпрей для тіла з ароматом цитрусу 236 мл

Victoria's Secret Парфумований cпрей для тіла з ароматом цитрусу 236 мл

Victoria's Secret Capri Lemon Leaves Body Lotion 236 ml

Victoria’s Secret Victoria’s Secret

ЦБ-00017597

Victoria’s Secret

Наявність: Немає в наявності

425грн

Victoria's Secret Capri Lemon Leaves Body Lotion Парфумований спрей для тіла з ароматом цитрусу 236 мл

Це нова формула всіма улюбленого лосьйону для тіла! Швидко поглинається надає шкірі зволоження та живлення на 24 години, довго тримає аромат. Містить екстракти алое, вівса і винограду, а також вітаміни E і C. Робить шкіру м'якою і гладкою. 

Серія нових ароматів Lush Coast - розроблена спеціально для тих хто за мить хоче опинитися на відпочинку :) Найвишуканіші пляжі і місця в світі для відпочинку надихають ці пишні аромати, наповнені морською водою. Тропіки Балі. Блакитні води грецьких островів. Залиті сонцем квіти Сен-ТропеПориньте в насолоду і відпочинок. Ця ароматна пригода, і воно починається з вас!

Ваша шкіра буде ніжною, м'якою і доглянутою, а ще - придбає приємні тонкі пахощі, якщо ви побалуєте себе чарівним подарунком від відомого американського бренду Victoria`s Secret. Лосьйон для тіла Capri Lemon Leaves в яскравому тюбику зручний в застосуванні. Його легко діставати у необхідній кількості, а досить великий об'єм і економічна трата дозволить вам довго насолоджуватися улюбленим ароматом і підтримувати шкіру тіла в доглянутому стані.

Спосіб застосування:

Лосьйон необхідно наносити на добре оч

Напиши відгук
Victoria's Secret  Autumn Shore

Victoria's Secret Autumn Shore

Victoria's Secret Парфумований спрей для тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри