Victorias secret Bare 75ml Спрей для тіла

Victorias secret Bare 75ml Спрей для тіла

Спрей для тіла 75ml

Victoria’s Secret Victoria’s Secret

ЦБ-00031552

Victoria’s Secret

Наявність: Є в наявності

545грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Victoria's Secret

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Victorias secret Bare  Спрей для тіла 75ml

Часом дуже інтенсивні, нав'язливі парфуми недоречні і навіть небажані. Так, в жарку літню пору не хочеться «обтяжувати» образ багатогранними композиціями, тому вашу увагу гарантовано притягне нове творіння легендарного американського бренда Victoria's Secret — парфумований міст для тіла Bare Vanilla Fragrance Mist.

  • Елегантний впізнаваний флакон приховує багатообіцяючий внутрішній вміст. Варто лише раз натиснути на дрібнодисперсний розпилювач, як невагома хмарка запаху легко опуститься на ваші плечі. Тонкі нитки солодкої, пряної, зігрівальної ванілі, що розчиняється в океані мускусу — ось основні складові затишного міксу бренду Victoria's Secret. Крім того, продукт додатково живить і зволожує шкіру за рахунок вітамінів, антиоксидантів і олій в складі. Він нормалізує рівень води всередині клітин, ущільнює захисний ліпідний бар'єр і підвищує резистентні функції епідермісу. А також вселяє в дівчину упевненість у власну бездоганність і посилює природний магнетизм.

    Спосіб застосування: рівномірно наносити спрей Victoria's Secret вранці і впродовж дня, і вас не залишать відчуття комфорту і гарний настрій.

Напиши відгук
Victoria's Secret  Autumn Shore

Victoria's Secret Autumn Shore

Victoria's Secret Парфумований спрей для тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри