GR Пудра нюд запечена

GR Пудра нюд запечена

Golden Rose Nude Look Sheer Powder

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00014633

Golden Rose

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 8 гр

Бренд: Golden Rose

Країна виробник: Турція

Тип шкіри: Всі типи

Вік: 18+

Golden Rose Nude Look Sheer Powder

Хочете, щоб ваше обличчя сяяло молодістю і свіжістю, а його рівний відтінок надавав вам впевненість у власній привабливості? Тоді вам точно варто звернути увагу на запечену пудру, створену майстрами відомого турецького косметичного бренду Golden Rose! У складі Nude Look Sheer Baked Powder пов'язані не тільки доглядові компоненти, які підтримують вашу шкіру зволоженою і пружною, а й мають ще спеціальні світловідбиваючі частинки.

Найдрібніші мікропігменти перлів надають шкірі візуальну гладкість, що робить ваше обличчя ніжним, немов атласна матерія. Пудра Golden Rose Nude Look Sheer Baked Powder надає легке мерехтіння, тому ви виглядаєте значно свіжіше і молодше. Крім того, вам сподобається максимально природний вигляд макіяжу. З такою пудрою виглядати просто чудово можна і в будні, і в свята. Краса і доглянутість без зайвих зусиль і великих фінансових вкладень? З продукцією турецького бренду Golden Rose це цілком можливо.

Пудра яка має оксамитову формулу, розгладжує шкіру з м'яким ефектом фокусування, в той час як мікро-перлинні пігменти розсіюють світло по обличчю, забезпечуючи природний завершальний штрих. Тонко відображає світло і візуально розгладжує шкіру.

Текстура запечена і в фініші пудра легка як шовк, ви не відчуєте її на своєму обличчі і не побачите, скільки шарів не нашаровується б, але зі своїми завданнями пудра справляється.

Пудра йде в одному відтінку - натуральний, вона не підійде для типу шкіри з рожевим підтоном. Але якщо у вас натуральний, бежевий, теплий тон шкіри - вона обов'язково повинна бути у вашій косметичці.

Спосіб застосування

Нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглої кисті або спонжа. Починайте наносити з центру чола, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько по носі і щоках.

Склад

talc, silicam, phenoxyethanol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, glyceryl ethylhexanoate/stearate/adipate, polysorbate 20, dimethicone, cetearyl ethylhexanoate, octyldodecyl stearoyl stearate, isopropyl myristate, sorbitan stearate, polyacrylamide, hydrogen dimethicone, zea mays starch, caprylyl glycol, magnesium aluminum silicate, C13-14 isoparaffin, dichlorobenzyl alcohol, triethoxycaprylylsilane, ethylhexylglycerin, laureth-7, tin oxid (+/-): mica, CI 77891, ci 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 16035, CI 17200, CI 15985, CI 19140, CI 77163, CI 42090, CI 77007.

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри