Real Barrier Ніжна пінка для вмивання 120 мл

Real Barrier Ніжна пінка для вмивання 120 мл

Real Barrier Cicarelief Mild Cleansing Foam 120 ml

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00019913

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха і чутлива ​​шкіри

Призначення: Очищення

Real Barrier Cicarelief Mild Cleansing Foam Ніжна пінка для вмивання 120 мл

Пінка делікатно очищає шкіру, видаляючи з поверхні шкіри відмерлі клітини, надлишки себума, залишки макіяжу і інші забруднення, насичує шкіру вологою, не залишаючи після вмивання не приємне відчуття сухості або стягнутості шкіри. Надає заспокійливу дію, моментально знімаючи запалення і почервоніння.

М'які пави рослинного походження (похідні з екстракту кокоса) забезпечують м'яке очищення без почуття стягнутості після вмивання.

В основі складу пінки - рожева пудра каламина, інгредієнт, який часто використовується в дитячих продуктах, для боротьби з почервоніннями і висипаннями, а так само захисту від впливу навколишнього середовища. Він володіє заспокійливим ефектом, а також має здатність абсорбації зайвого себума поверхні шкіри, що сприяє профілактиці запалень.

Вітамін В12 або Ціанокобаламин, сприяє живленню, зволоженню чутливої ​​і пошкодженої шкіри. Ці компоненти надають шкірі здоровий, свіжіший вигляд, блиск і сяйво.

Центела азіатська має глибокі заживляющі властивості, делікатно впливає на пошкоджену шкіру, заспокоює пошкоджену і зменшує вогнища запалення.

Спосіб застосування:

Візьміть невелику кількість пінки і нанесіть на вологу, чисту шкіру обличчя. Акуратно кінчиками пальців помасажуйте обличчя, після чого змийте засіб теплою водою.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри