Esfolio Пінка для проблемної шкіри із чорницею 18+

Esfolio Пінка для проблемної шкіри із чорницею 18+

Esfolio Powwow Blueberry Foam Cleanser

Esfolio Esfolio

ЦБ-00005404

Esfolio

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Esfolio

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Esfolio Powwow Blueberry Foam Cleanser Пінка для вмивання "Чорниця"

Якщо у вас проблемна шкіра - це зовсім не привід для засмучення. Просто підберіть для догляду за нею дієві засоби від перевірених косметичних компаній - і ваше обличчя буде сяяти чистотою і свіжістю. Пінка для вмивання «Чорниця», формула якої розроблена відомим південнокорейським брендом Esfolio, ефективно позбавляє шкірний покрив від надлишків себума, знімає запалення, активізує вироблення волокон колагену, сприяє уповільненню процесів старіння.

Продукт має досить густу і щільну консистенцію, вона сприяє утворенню пишної піни з ніжним перламутровим мерехтінням і чудовим ароматом чорничного йогурту. Засіб ідеально підходить не тільки для вмивання, а й для зняття неводостійкого макіяжу.

Спосіб застосування

Невелика кількість пінки спінити і нанести на вологе обличчя. Змити теплою водою.

Склад

water, palmitic acid, stearic acid, glycerin, myristic acid, potassium hydroxide, lauric acid, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butylene glycol, methylparaben, fragrance, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit, extract, citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, hydrolyzed collagen, euterpe oleracea fruit extract, carica papaya (papaya) fruit extract, propylparaben, peg-14m, disodium edta, phenoxyethanol, ci 17200, ci 42090.

Напиши відгук
Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Hand & Nail Vital Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри