Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Очищуюче молочко Sesderma Acglicolic для жирної шкіри 200 мл

Sesderma Acglicolic Classic Очисне молочко 200 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00021965

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1294грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: SesDerma Laboratories

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Sesderma Acglicolic Classic Очисне молочко 200 мл 

Очищаюче молочко м'яко усуває залишки косметики, відмерлий епідерміс, забруднення та шкірний жир. Рекомендовано для будь-якого типу шкіри, у тому числі проблемної та зневодненої. Може використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти:

  • Гліколева кислота відлущує надлишок ороговілого епідермісу, нормалізує вироблення себуму та освітлює пігментацію будь-якого походження. Добре відлущена шкіра виглядає здоровішою, на ній рідше виникають запалення мімічні та статичні зморшки.
  • Цераміди, екстракт вівса та екстракт сої зволожують шкіру та відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, зменшують почервоніння, запалення та вирівнюють тон шкіри. Завдяки їм після використання молочка не виникає почуття стягнутості, сухості та не з'являються лущення та зморшки.
  • Ерготіонеїн захищає клітини шкіри від пошкодження, чинить антиоксидантну дію та пригнічує запальні процеси, зменшуючи почервоніння та свербіння. Також ерготіонеїн пригнічує вироблення тирозинази, освітлюючи таким чином пігментні плями.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість молочка на вологу шкіру обличчя та шиї, помасажуйте та змийте великою кількістю теплої води. При сильних забрудненнях або стійкому макіяжі повторіть процес. Також можна використовувати ватний диск для посилення пілінгового ефекту.

Склад: Aqua, Glycolic Acid, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Caprylic/Сapric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Isohexadecane, Peg-100 Stearate, Disodium Cocoamphodiacetate, Bis-peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glyceryl Behenate, Glycine Soja Extract, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Ceramide 2, Ergothioneine, Ammonium Hydroxide, Xanthan Gum, Lecithin, Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Propylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри