Hillary Нерафіноване кокосове масло із запахом Virgin 196 ml

Hillary Нерафіноване кокосове масло із запахом Virgin, 190 мл

Hillary Virgin Coconut Oil

Hillary Hillary

ЦБ-00008735

Hillary

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 190 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Hillary Virgin Coconut Oil Нерафінована кокосове масло

Користь натуральних олій для краси шкіри і волосся є неоціненною, тому сучасні дівчата часто використовують їх в косметичних цілях. Нерафінована кокосове масло Virgin Coconut Oil від українського бренду Hillary стане справжньою знахідкою для прихильниць натуральних доглядових засобів. Завдяки єдиній первинній механічній фільтрації його консистенція максимально насичена корисними речовинами, тому масло добре впливає на шкіру і волосся. Воно володіє чудовими зволожуючими, пом'якшуючими і загоюючими властивостями.

Засіб відновлює пошкоджені локони, реанімує посічені кінчики, регенерує клітини епідермісу. Воно глибоко насичує шкірний покрив поживними речовинами, ефективно зміцнює і делікатно заспокоює його. Кокосове масло розгладжує дрібні зморшки, нормалізує обмінні процеси, активізує вироблення колагенових волокон.

Спосіб застосування

Нанесіть масло на очищену суху шкіру обличчя і тіла. Після вбирання промокніть шкіру серветкою. При використанні кокосового масла для волосся: наносите масло на кінчики. Як маску наносите на кілька годин до миття на всю довжину волосся і втирайте легкими масажними рухами в шкіру голови.

Склад

100% нерафіноване кокосове масло

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри