Hillary Green Tea Conditioner Кондиціонер для жирного і комбінованого волосся, 250 мл

Hillary Green Tea Conditioner Кондиціонер для жирного і комбінованого волосся, 250 мл

Hillary Green Tea Conditioner

Hillary Hillary

ЦБ-00007669

Hillary

Наявність: Немає в наявності

199грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Жирне та комбіноване волосся

Hillary Green Tea Conditioner Натуральний кондиціонер для жирного і комбінованого волосся

Кондиціонер Hillary Green Tea Conditioner розроблений спеціально для повноцінного догляду за комбінованим і жирним типом волосся. Дія його натуральної формули направлено на себорегуляцію, зменшення синтезу шкірного сала, а також загальне оздоровлення локонів.

Косметичний продукт насичує кожну волосину корисними речовинами і живлющою вологою, активно живить і допомагає підтримувати оптимальний гідробаланс. Екстракт зеленого чаю запобігає передчасному старінню епітеліальних клітин, стимулює кровообіг шкірного покриву голови, зміцнює волосяні фолікули, усуває подразнення і надає локонам блиск. Кокосове масло захищає пасма від руйнівного впливу навколишнього середовища, відновлює структуру волосків, підсилює їх еластичність, робить волосся більш шовковистим і слухняними. Протеїни пшениці знімають статичну електрику і запобігають випаровування вологи з локонів.

Спосіб застосування

Рівномірно розподілити на чисте волосся після миття шампунем і залишити на 5-10 хвилин. Змити теплою водою. Використовуйте в комплексі з шампунем GREEN TEA для жирного і комбінованого волосся.

Склад

вода, сорбітол, екстракт зеленого чаю, натрій лактат, кокосове масло, мірістіловій спирт, гідролізат протеїнів пшениці, цетераловій спирт, лецитин, натрій цетеарил сульфат, рослинні масла, гуарова камедь, парфумерна композиція, гліцерил олеат, калій сорбат, натрію бензоат, сорбітан каприлат , пропандіол, бензойна кислота.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри