BaliBody Лосьйон зволожуючий після засмаги luxe

Bali Body Moisturising Lotion Luxe Зволожуючий лосьйон для тіла після засмаги

Bali Body Luxe Moisturizing Lotion

Bali Body Bali Body

ЦБ-00014061

Bali Body

Наявність: Немає в наявності

1275грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Bali Body

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Зволоження, відновлення, розгладження, пом'якшення

Bali Body Moisturising Lotion Luxe Зволожуючий лосьйон для тіла після засмаги

Інтенсивно зволожуючий лосьйон для тіла. Збагачений антиоксидантами, які пом'якшують, зволожують, відновлюють шкіру. Це кремоподібний лосьйон для тіла, який додасть гладкість, здоров'я і зволоженість вашій шкірі на цілий рік. Натуральні компоненти ретельно підібрані, забезпечуючи глибоке зволоження будь-яких типів шкіри.

Ваш герой після сонця і для зволоження шкіри в будь-який час року. Не містить штучні ароматизатори і парабени. Натуральний лосьйон для тіла Bali Body зі свіжим ароматом грейпфрута ідеально підходить для щоденного використання.

Переваги:

  • пом'якшує, зволожує, відновлює шкіру;
  • надає шкірі гладкість, здоров'я і зволоженість;
  • глибоке зволоження будь-яких типів шкіри;
  • складається з натуральних компонентів;
  • ідеально підходить для щоденного використання.

Активні інгредієнти:

  • Алое вера - чудово справляється з дратівливими шкірними захворюваннями, такими як екзема і сильний сонячний опік. Забезпечує глибоке зволоження.
  • Масло ши - володіє надзвичайно поживними і зволожуючими властивостями. При щоденному використанні це масло, багате вітамінами, пом'якшує і зміцнює шкіру, а також зменшує поява розтяжок.
  • Екстракт камелії - володіє великим переліком органічних і антиоксидантних властивостей. Захищає шкіру від вільних радикалів, одночасно зменшуючи старіння завдяки наявності цих вільних радикалів. Володіючи неймовірними цілющими властивостями, це чудодійне масло зменшить появі розтяжок і рубців.

Склад:

Aqua (purified water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf extract, Camellia Oleifera (Camellia Tea) oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol (plant derived), Ceteareth-20 (Plant derived), Glycerin (Plant derived), Tocopherol (Vitamin E), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera Oil (Coconut), Argania Spinosa (Argan) kernel oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) oil, Citrus Paradisi Peel (grapefruit) oil, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Limonene.

Напиши відгук
Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя SPF50+

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри