Hillary ASAI UBTAN Убтан для м'якого очищення та скрабування

Hillary ASAI UBTAN Убтан для м'якого очищення та скрабування

Hillary ASAI UBTAN

Hillary Hillary

ЦБ-00010790

Hillary

Наявність: Немає в наявності

200грн

Об'єм: 50 г

Бренд: Hillary

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від чорних точок

Вік: 18+

Hillary ASAI UBTAN Убтан для м'ягкого очищения и скрабування

Класичний Убтан з нутового борошна і трав'яних порошків для м'якого очищення і скрабування обличчя. Убтан ідеально підходить для проблемної шкіри за рахунок складу з 18 компонентів.

У 3 рази зменшує кількість чорних цяток, відлущує ороговілі клітини і шкіра обличчя має сяючий вигляд. Відбувається очищення шкіри обличчя від токсинів і наповнення її корисними вітамінами і мінералами. Шкіра обличчя стала еластичнішою, вікові зміни шкіри стали менш помітними. Глибоко очищає пори, прибирає запальний процес, зволожує.

З першого застосування запалення на обличчі стають менш помітні. Не сушить шкіру, ніжно і дбайливо її очищує, не викликає подразнення або ще будь-яких неприємних відчуттів. Шкіра після процедур дуже ніжна і м'яка, пори помітно стають менше, якщо є сліди від прищиків Убтан добре їх прибирає.

Убтан складається з 18 різних компонентів, це: трав'яні і фруктові порошки, глини, а також зволожуючі компоненти і пребіотики, які підсилюють дії інших компонентів. Основою Убтану ми зробили пудру з плодів Асаі, яка виростає в дельті Амазонки, і яка є джерелом вітаміну С та інших компонентів. Пудри Апельсину, Каму-Каму і пребіотики підсилюють антиоксидантні властивості Асаі. Натуральні сапоніни з пудри Шикакай відмінно очищають шкіру без пошкодження бар'єрних функцій.

Спосіб застосування

Невелику кількість порошку насипати на руку і додати води до пастоподібного стану і нанести на зволожене обличчя, обережно рознести по всьому обличчю і змити. Можна застосовувати два рази на день.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри