Cruelty free Missha Гель Антицелюлітний гель корегуючий

Missha Гель Антицелюлітний гель корегуючий

Missha Hot Burning Perfect Body Gel 

Missha Missha

ЦБ-00017862

Missha

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Антицилюліт, зволоження

Вік: 18+

Missha Hot Burning Perfect Body Gel Антицелюлітний гель корегуючий

Missha Hot Burning Perfect Body Gel - це антицелюлітний гель для тіла. Він допомагає вирівняти структуру шкіри, очистити клітини від токсинів, нормалізувати обмін речовин і позбавитися від ефекту "апельсинової кірки".

Склад продукту

Екстракт чорного перцю. Цей компонент має розігріваючий ефект, активізує біологічні процеси, стимулює мікроциркуляцію і спалює жири. Перець також має антибактеріальний і протизапальний ефект, поліпшуючи здоров'я шкіри і зменшуючи хвороботворні прояви.

Ментол. Цей компонент надає охолоджувальний, освіжаючий і тонізуючий вплив. Він знижує активність сальних залоз, виводить токсини і шлаки, знімає больові відчуття і свербіж. Ментол активізує кровообіг і створює лімфодренаж, стимулюючи вихід шкідливих речовин і вирівнювання шкіри.

Комплекс цілющих рослин. Гель містить екстракти алое, кокоса, камелії, апельсина та інших рослин. Вони збагачують клітини вітамінами, стимулюють обмін речовин, покращують здоров'я шкіри і активізують дію місцевого імунітету.

Спосіб застосування:

Нанесіть гель на проблемні місця і помасажуйте руками. Через кілька хвилин ви відчуєте парниковий ефект, який буде тривати протягом години. Це означає, що засіб діє і ефект не змусить себе чекати.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри