Hillary Масло Кокосове рафіноване 500 мл

Hillary Масло Кокосове рафіноване 500 мл

Hillary Premium Quality Coconut Oil

Hillary Hillary

ЦБ-00004072

Hillary

Наявність: Немає в наявності

285грн

Об'єм: 500 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Hillary Premium Quality Coconut Oil Рафінована кокосова олія

Для підтримки краси і молодості шкіри, а також для делікатної турботи про волосся справжньою знахідкою для представниці прекрасної статі стане кокосове масло від українського бренду Hillary. Воно здавна відоме своїми цінними для красунь властивостями.

Засіб інтенсивно зволожує, добре пом'якшує і глибоко живить шкіру. Воно відновлює клітини епідермісу, розгладжує зморшки, загоює дрібні пошкодження. Кокосове масло нормалізує перебіг обмінних процесів, підвищує пружність шкірного покриву, дарує йому гладкість і бархатистість. 

Воно ефективно зміцнює, дбайливо регенерує ушкоджене волосся, реанімує посічені кінчики, насичує шкіру голови поживними речовинами. Масло добре підходить для пом'якшення грубої шкіри ступень. Також його можна використовувати як надійний засіб захисту для епідермісу від несприятливого впливу факторів навколишнього середовища.

Спосіб застосування

Нанесіть масло на очищену суху шкіру обличчя і тіла. Після вбирання промокніть шкіру серветкою. При використанні кокосового масла для волосся: наносите масло на кінчики. Як маску наносите на кілька годин до миття на всю довжину волосся і втирайте легкими масажними рухами в шкіру голови.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри