Sesderma Beauty treats sugar scrub

Sesderma Beauty treats sugar scrub

Sesderma Beauty treats sugar scrub Маска

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022029

Sesderma

Наявність: Є в наявності

323грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: SesDerma

Класифікація: Аптечна, Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Sesderma Beauty treats sugar scrub Маска 

Маска-скраб з абрикосовим цукром видаляє забруднення, м'яко очищає і відлущує шкіру, не викликаючи подразнення. Кокосове масло, що міститься в масці-скрабі, після очищення епідермісу глибоко проникає в підшкірні шари і інтенсивно зволожує шкіру. Готує шкіру до подальшого догляду. Підходить чоловікам та жінкам з будь-яким типом шкіри та будь-якого віку.

Активні компоненти:

  • Порошок абрикосових кісточок глибоко і рівномірно відлущує огрубілі частинки шкіри, видаляє відмерлі клітинні залишки, відкриває пори для більш глибокого проникнення в клітини поживних речовин, готує шкіру до подальших доглядових заходів
  • Кокосове масло пом'якшує, зволожує шкіру і надає бархатистість.

Спосіб застосування: невелику кількість Sugar Scrub рівномірно нанесіть на вологу очищену шкіру. Залиште так на 10-15 хвилин. Потім ретельно змийте теплою водою.

Склад: Cetyl Ethylhexanoate, Sucrose, Sorbeth-30 Tetraoleate, Disteardimonium Hectorite, Xylose, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Microcrystalline Wax, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Maltodextrin, Propanediol, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, 1,2-hexanediol, Tocopheryl, Acetate, Parfum.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри