The Saem Кушон для маскування пор 01

The Saem Кушон для маскування пор 01

The Saem Saemmul Perfect Pore Cushion 01

ЦБ-00010160

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 12 g

Бренд: The Saem

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Матуюча

Вік: 18+

The Saem Saemmul Perfect Pore Cushion 01

Основа, тональний крем, пудра, і доглядовий засіб-все-в-одному! Кушон з легкої повітряної мусової текстурою швидко і просто наноситься на шкіру, добре розподіляється і при необхідності, нашаровується. Завдяки такій формі засобу і способу нанесення можна створити як легке, майже прозоре покриття, так і більш щільне.

Кушон робить шкіру рівною, гладкою і сяючою, дбайливо заповнює розширені пори, а також маскує різні недосконалості: пігментні плями, купероз, пост-акне. Завдяки високому фактору УФ-захисту, засіб може використовуватися навіть в самий сонячний день, не турбуючись про тому, що шкіра обличчя постраждає, з'являться опіки або пігментація.

Комплекс натуральних екстрактів в складі кушон надає зволожуючу, протизапальну дію, прискорює регенерацію клітин шкіри, зменшує набряклість, а також освітлює пігментні плями.

Натуральні масла - живлять і пом'якшують шкіру, роблять її пружною і еластичною.

Аденозин покращує макро- і мікроциркуляцію, регулює окислювально - відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки цьому сповільнюються процеси старіння, шкіра набуває еластичність і пружність, зморшки стають менш глибокими.

Спосіб застосування:

Нанести на шкіру обличчя і рівномірно розтушувати.

Напиши відгук
May Island Cushion 23

May Island Cushion 23

May Island Cushion Зволожуючий кушон з ефектом сайва 23

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри