Missha Velvet Finish Cushion SPF50 + PA +++ №23

Missha Velvet Finish Cushion SPF50 + PA +++ №23

Missha Запаска до кушону №23

Missha Missha

ЦБ-00019028

Missha

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 15 g

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Missha Velvet Finish Cushion SPF50 + PA +++ Запаска до кушону №23

Створює легке матове покриття, приховує недосконалості, регулює вироблення шкірного сала і продовжує стійкість макіяжу.Високий показник SPF50 + ефективно захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолету і уповільнює процеси старіння.

Кушон залишає оксамитовий матовий фініш, що не пересушує і не стягує шкіру. Легке природне покриття абсолютно не відчувається на шкірі і не залишає відчуття «маски», прекрасно приховує недосконалості і вирівнює тон.Продукт відрізняється високою стійкістю, не скачується і не провокує жирний блиск протягом дня.

Особливості матуючого кушон Missha:

  • гладкий, оксамитовий і матовий фініш;
  • легке покриття, яке відмінно приховує пори, нерівності та почервоніння, які не підкреслює лущення;
  • кушон не залишає липкості, слідів на одязі і поверхні телефону;
  • висока стійкість без появи жирного блиску;
  • інтенсивно зволожує, не викликає сухості і лущення.

Основні діючі компоненти:

Екстракт кипариса - має потужну антиоксидантну дію, допомагає впоратися з ознаками старіння епідермісу, приводить в тонус шкіру, що в'яне, активізує мікроциркуляцію крові, протистоїть появі висипань і оптимізує вироблення шкірного сала.

Екстракт центели азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.

Екстракт меліси - надає легкий ліфтинг-ефект, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, звужує пори, знімає запалення, заспокоює роздратовану шкіру, загоює ранки, позитивно позначається на стані шкіри з куперозом або іншими дерматологічними захворюваннями.

Екстракт розмарину - сприяє оновленню клітин шкіри, тонізує, покращує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, має властивість добре стягувати пори і ефектом пілінгу, ідеально для зрілої шкіри і боротьби з віковими змінами.

Екстракт алое вера - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на обличчя за допомогою спеціального спонжа, рівномірно розподіліть тональний флюїд по всій поверхні шкіри обличчя для додання однорідного відтінку.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри