Manyo Кушон зволожуючий з комплексом трав  №23

Manyo Кушон зволожуючий з комплексом трав №23

Manyo Herbal Fresh Moist Cushion - Beige №23 

Manyo Manyo

ЦБ-00018023

Manyo

Наявність: Немає в наявності

980грн

Manyo Herbal Fresh Moist Cushion - Beige Кушон зволожуючий з комплексом трав №23 

Натуральні екстракти трав і рослин забезпечують захист від сонця, вирівнюють тон шкіри, зволожують і створюють вологе покриття, перешкоджають появі сального блиску на обличчі. Тональний засіб має легку текстуру, рівномірно наноситься на шкіру, не забиває пори, маскує недосконалості, приховує зморшки, надає природний колір, яскравість і свіжість. При використанні крем-пудри, шкіра дихає і залишається зволоженою протягом 24 годин.

Спонж для нанесення крем-пудри складається з 3 шарів. Покриття спонжа виготовлено з антибактеріального матеріалу "NEOPORA", який запобігає розмноженню бактерій, здатних викликати запалення на обличчі при частому зіткненні спонжа зі шкірою.

"NEOPORA" - це унікальний запатентований м'який матеріал, який не викликає алергію. Їм приємно торкатися до обличчя, він добре вбирає тональний засіб, і дуже акуратно, дозовано випускає його при нанесенні. Повітряна подушка всередині спонжа дозволяє вирішити проблему недостатнього зволоження особи, м'який матеріал дозволяє щільно прилягати шкірі і опрацьовувати трудонодоступние місця, вирівнюючи структуру і тон особи.

Засіб пройшов дерматологічний контроль, комплекс рослинних і трав'яних екстрактів, що входить до складу має сертифікати ECOCERT, USDA ORGANIC, ELLEAD.

Cпосіб застосування:

Після основного догляду та застосування ВВ-крему, м'якими рухами нанесіть на шкіру кушон, ретельно розтушуйте.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри