Cruelty free Missha Тонізуюча тональна основа з шовковимм ефектом 23

Missha Velvet Finish Cushion SPF50+/PA+++ №23 (Natural)

Missha Тональний крем-кушон з матуючим фінішем №23 (для засмаглої шкіри)

Missha Missha

ЦБ-00010797

Missha

Наявність: Є в наявності

565грн

Об'єм: 15 г

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Матовий фініш

Missha Velvet Finish Cushion SPF50+/PA+++ №23 (Natural) Тональний крем-кушон з матуючим фінішем №23 (для засмаглої шкіри)

Missha Velvet Finish Cushion - це компактний кушон з матовим фінішем. Він ефективно маскує недолікі шкіри, вирівнює її тон і покращує колір.

Активні інгредієнти:

Екстракт лимона. Лимон відбілює, очищає і освіжає шкіру. Він нейтралізує надлишки підшкірного Себіум, звужує пори, освітлює пігментні плями, усуває лущення, робить поверхню епідермісу гладкою і доглянутою.

Екстракт алое вера. Алое відновлює, заспокоює і знезаражує шкіру. Воно прискорює регенеруючі процеси, стимулює загоєння пошкоджень, запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процес старіння.

Екстракт центели азіатської. Центелла має виражені омолоджують властивостями. Вона розгладжує зморшки, стимулює вироблення власного колагену, підвищує пружність і еластичність епідермісу.

Екстракт розмарину. Розмарин покращує кровообіг, зміцнює стінки капілярів, запобігає появі судинних зірочок, купероза і розацеа.

Екстракт чаю ройбушу. Цей компонент має тонізуючу, протизапальну й антисептичну впливом. Він бореться з патогенними бактеріями, подразненнями, почервоніння і іншими хвороботворними проявами.

Багатофункціональність. Кушон поєднує в собі функції тонального засобу, пудри і консилера. Він не тільки матує шкіру, але і зволожує її, позбавляє від сухості, лущення, надлишкової жирності, пігментації і інших недоліків.

Потужний захист. Кушон містить активний сонцезахисний фільтр SPF50 + PA +++, який оберігає тканини від негативного впливу ультрафіолету, вільних радикалів кисню та інших зовнішніх впливів.

Кушон як губку, яка щедро просякнута рідким тональним засобом. 

Спосіб застосування:

Натисніть на губку спонжем, видавивши трохи тональної речовини, і перенесіть на обличчя. Рівномірно розподіліть його,коли крем повністю поглинеться, приступайте до нанесення декоративної косметики.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри