Esse Свічка Імбирне Печево Різдвяне

Esse Свічка Імбирне Печево Різдвяне

Esse Свічка 120 г

ESSE ESSE

ЦБ-00031491

ESSE

Наявність: Є в наявності

400грн

Об'єм: 120 г

Бренд: ESSE

Країна виробник: Україна

Аромат імбирного печива часто асоціюється з теплом та затишком, що робить його ідеальним вибором для створення затишної атмосфери в холодні зимові дні. Пряні ноти імбиру, кориці та гвоздики можуть додати в оселю нотки тепла та екзотики.

Цей аромат також може викликати спогади про святкові дні та приємні моменти біля печі чи у кухні, де готуються смачні ласощі.

Свічка «Імбирне печиво» може бути чудовим подарунком для людей, які цінують ароматичний досвід та теплу атмосферу. Також, враховуючи нотки меду, коричневого цукру та цукрового сиропу меласи, ця свічка може вподобатися тим, хто любить солодощі та кондитерські вироби.

Ноти серця: корінь імбиру, імбирне печиво, кориця, гвоздика, мед, горіх пекан

Свічка виготовлена з 100% натурального соєвого воску, не видає шкідливих речовин і горить триваліше, ніж свічки на основі парафіну. Її час горіння становить до 30 годин. Фітіль свічки виготовлений зі 100% бавовни, а склянка доповнюється кришкою, що ефективно захищає свічку від пилу і запобігає вивітрюванню аромату.

Її приємний аромат миттєво наповнює приміщення і майже магічно знімає розум від усіх зовнішніх турбот, сприяючи глибшому слуханню своєї підсвідомості. Елегантний дизайн свічки гармонійно вписується в інтер'єр і з першого погляду очаровує витонченим ароматом.

Час горіння до 30 годин

Напиши відгук
Esse Свічка Білет додому Апельсиновий пунш

Esse Свічка Білет додому Апельсиновий пунш

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри