CHI Silk Infusion (Відновлюючий шовковий комплекс) 59 мл

CHI Silk Infusion Відновлюючий шовковий комплекс для волосся

CHI Silk Infusion

CHI CHI

ЦБ-00004969

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 59 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Silk Infusion Відновлювальний комплекс для волосся з шовком

Це мініверсія інноваційного засобу бренду CHI, який доглядає за нормальним, сухим і пошкодженим волоссям. З його допомогою можна швидко і надовго повернути локонам привабливий вигляд. CHI Silk Infusion не слід змивати, він відрізняється легкою насиченою консистенцією, не обтяжуючи і не склеюючи локони.

Висока ефективність революційного комплексу обумовлена ​​особливим складом, до якого входять протеїни сої та пшениці з гідролізованим шовком. Ексклюзивна технологія Cationic Hydrating Interlink дозволяє засобу проникати в структуру волосся. Комплекс зволожує і розгладжує, зміцнює і відновлює локони. Після використання засобу, волосся стає м'яким і гладким, сяючим і пружним.

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість на долоні і ретельно нанести на сухе або трохи вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючи увагу на кінчики. Залишок нанести на початок росту волосся. Приступити до теплової укладки. 

Склад

Cyclomethicone, Dimethiconol, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Fragrance, D&C Yellow 11, D&C Red 17, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica, Boron Nitride Powder.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри