Chi Luxury Сухий шампунь для очищення без води 150 мл

CHI Сухий шампунь для очищення

CHI Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo

CHI CHI

ЦБ-00010337

CHI

Наявність: Немає в наявності

490грн

Об'єм: 150 г

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, очищення, зволоження

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo Сухий шампунь для очищення без води

Вранці у сучасної красуні є тисячі справ: потрібно зібрати дітей до школи, погодувати чоловіка смачним сніданком, зробити зарядку і прийняти душ, а також не забути посмакувати запашною кавою. Де вже тут знайти час на миття голови? Але пам'ятайте, що брудне волосся - перше, що може видати вашу недоглянутість.

Швидко освіжити укладку допоможе сухий шампунь для очищення без води Black Seed Oil Dry Shampoo серії Luxury від елітного американського бренду CHI . Розпилювач за лічені секунди наносить засіб на корені, не залишаючи білих слідів. Абсорбуючі частинки швидко і ефективно усувають надлишок себума і бруд, візуально роблячи локони більш об'ємними і текстурними. Неймовірний аромат прянощів огорне кімнату, а інноваційний компонент - натуральне сухе масло чорного кмину, подбає про збереження цілющої вологи всередині клітин.

Спосіб використання

Тримайте балончик на відстані 15 см від голови і розпилюйте на волосся і шкіру голови. Дайте продукту висохнути, а потім помасажуйте шкіру голови пальцями. Розчішіть волосся для рівномірного розподілу продукту.

Склад

Hydrofluorocarbon 152a, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Isododecane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, BHT, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Acrylates Copolymer, VP/VA Copolymer, Cetrimonium Chloride, Magnesium Carbonate, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Geraniol, Citronellol

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри