Mermade Cashmere 100ml Парфумований гель для душу

Mermade Cashmere 100 ml

Mermade Парфумований гель для душу 100 мл

Mermade Mermade

ЦБ-00029534

Mermade

Наявність: Немає в наявності

0грн

Об'єм: 100 ml

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Призначення: Очищення

Mermade Cashmere Парфумований гель для душу 100 мл

Аромат теплих розмов біля каміна!

Ви зняли затишний дерев'яний будиночок за містом, одягнули м'які кашемірові светри, зварили глінтвейн і насолоджуєтеся часом, проведеним разом. Плани на ці вихідні – слухати, як потріскують палаючі гілки, готувати улюблені страви і закохуватися один в одного ще сильніше.

Парфумований гель для душу Cashmere – це поєднання деревно-квіткових нот. Композиція розкривається стиглим гранатом, на зміну якого приходить серцева нота, що складається з солодкої орхідеї і загадкового лотоса. На завершення залишається шлейф, витканий з ніжної фіалки, чуттєвого мускусу і червоного дерева.

Зволожуючий ланолін пом’якшує та захищає ніжну шкіру, зберігаючи баланс вологи, та дбає, щоб уражені ділянки швидше відновлювалися.

Ніжність масла ши працює над почервоніннями та чутливістю: заспокоює подразнення та дарує шовкові дотики. Його вітамінний комплекс підходить для усіх типів шкіри – не забиватиме пори жирної і водночас збереже необхідний об'єм вологи сухої. 

Протизапальний пантенол делікатно дбає, щоб усі тріщинки та ранки загоювались, даруючи зволоження та прискорюючи регенераційні властивості. 

Для використання буде достатньо лише кількох крапель. Нанеси невелику кількість гелю на мочалку або безпосередньо на вологе тіло, зроби легкий масаж і змий теплою водою.
Почни свій ранок не з кави, а з парфумованими гелями Mermade!

Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри