Sovka Alfonso Mango 200ml

Sovka Alfonso Mango 200ml

Sovka Гель для душу 200 мл 

SOVKA SOVKA

ЦБ-00026518

SOVKA

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Sovka

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Sovka Alfonso Mango Гель для душу 200 мл

Alfonso Mango — Він пахне як мангове пюре, солодкий, густий аромат наповнить усю ванну, щойно відкриєш кришку. Цей аромат такий в’язкий, що одразу відчуваєш себе на тропічному острові.

SHOWER GEL SOVKA — це гель для душу, який змиває з тіла всю втому та роздратування. Схожий на фруктовий сироп, він розливається як прозора карамель по твоєму тілу. В одну пляшечку дбайливо залили натуральні олії та безпечні барвники, щоб створити в твоїй ванній атмосферу максимального релаксу та затишної домашньої вечірки. Коли шкірою лине запах стиглих фруктів та ягід, і навіть після душу ти ще довго вловлюєш тонкий шлейф аромату.

Цей гель делікатно очищує шкіру та повнить її вологою, щоб опісля кожна клітина твого тіла могла дихати та пашіти свіжістю. Бо твій вечір у компанії гелю SOVKA це свято твоєї тілесної втіхи, коли хочеться мугикати та пританцьовувати в душі. Коли ніжна піна огортає тебе невагомим серпанком та кутає в п'янкий запах. Лагідний за структурою та зухвалий за формою, цей гель знає, як догодити тобі. Тільки відкрий кришечку — і змивай всю вою буденну втому хвилею барв та пахощів!

Спосіб застосування:

Нанести на зволожену шкіру, спінити і змити достатньою кількістю води.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Pentylene Glycol, Sodium Chloride, Peg-150 Polyglyceryl-2 Tristearate, Lauerth-3, Dipropylene Glycol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum.

Напиши відгук
Sovka Bubble Salt Love is 360ml

Sovka Bubble Salt Love is 360ml

Sovka Сіль для ванни 360 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри