Rituals Jing sleep shower gel 50ml Гель для душу

Rituals Jing sleep shower gel 50ml

Rituals Jing sleep shower gel Гель для душу 50 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00026551

Rituals

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 50 мл

Аромат: Jing sleep

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Призначення: Очищення, Зволоження

Rituals Jing sleep shower gel Гель для душу 50 мл 

Подаруйте собі найспокійніший досвід прийняття душу з цим гелем. Цей заспокійливий пінний гель для душу перетворюється на шовковисто-м’яку піну, коли він контактує з водою, і залишає шкіру доглянутою та зволоженою. Наповнений ароматом, що сприяє сну, на основі ефірних олій лаванди та сандалового дерева, наповнює внутрішнім миром, спокоєм і покращує ваше самопочуття. Розкриваючись свіжими цитрусовими нотами та дорогоцінним серцем лаванди, завершується добре збалансованою деревною та мускусною базою. Завершіть свій день цим теплим, спокійним ароматом і підготуйтеся до сну приємною рутиною.

Спосіб застосування: Видавіть невелику кількість гелю на руку та спостерігайте, як гель перетворюється на насичену оксамитову піну, коли він контактує з водою. Зробіть глибокий вдих і насолодіться враженнями.

Склад: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Limonene, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри