Sister's Aroma Shower gel vetiver 100 ml

Sister's Aroma Shower gel vetiver 100 ml

Sister's Aroma Shower gel vetiver Гель для душу 100 мл

Sister's Aroma Sister's Aroma

ЦБ-00022091

Sister's Aroma

Наявність: Немає в наявності

290грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Sister's Aroma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Очищення, Зволоження, Пом'якшення

Sister's Aroma Shower gel vetiver Гель для душу 100 мл 

Засіб із френдлі-формулою та густим нішевим ароматом гарантує бездоганне очищення шкіри, зберігаючи природний мікробіом епідермісу за рахунок пробіотиків. Бьюті-продукт ліквідує забруднення, насичує клітини вологою та поживними речовинами з рослинних олій. Гель ідеально підходить для щоденного застосування тим, хто любить драйв, пригоди та швидкість.

  • Масло Ши: його особливість - не дозволяти випаровуватися воді зі шкіри та підвищувати регенеративні процеси, підвищуючи пружність шкіри.
  • Масло Авокадо: буде в комплексі дбайливо зволожувати, відновлювати і знімати роздратування.
  • Sodium Cocoyl Isethionate, Coco Betaine, Lauryl Glucoside, Heptyl Glucoside: м'які, зелені, біорозкладні ПАР, які не створюють рясну піну і не пересушують шкіру, на відміну звичайних ПАР, від яких ми відмовилися.
  • Fucus Vesiculosus Extract (екстракт фукуса): сильний антиоксидант і зволожувач, з суперсилою, яка сприяє позбавленню від розтяжок і целюліту, зміцнює судинні стінки, ліфтинг-ефект і виводить токсини з шкіри.

Спосіб застосування: нанести на вологе тіло, спінити та змити теплою водою.

Склад: Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco Betaine, Lauryl Glucoside, Heptyl Glucoside, Glycerin, Propanediol, Sorbitol, Maris Sal,Inulin, Xanthan Gum, Alpha-glucan Oligosaccharide, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Linalool, Citronellol, Limonene, Gluconolactone, Lactic Acid, Sodium Pca, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Persea Gratissima(Avocado) Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Cl 77891

Напиши відгук
Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla Аромат в авто

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри