Sister's Aroma Shower gel sea salt 100 ml

Sister's Aroma Shower gel sea salt 100 ml

Sister's Aroma Shower gel sea salt Гель для душу 100 мл

Sister's Aroma Sister's Aroma

ЦБ-00022093

Sister's Aroma

Наявність: Немає в наявності

290грн

Об'єм: 100 мл

Аромат: Морська сіль, бурштин, каламон

Бренд: Sister's Aroma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення, Зволоження, Пом'якшення

Sister's Aroma Shower gel sea salt Гель для душу 100 мл 

Очищення шкіри тіла - абсолютно для кожного звичайна процедура, але з появою гелів для душу Sister's Aroma вона стає більш приємною та ефективною. Ніжна, бархатиста, пружна та еластична шкіра – так, це можливо навіть без нанесення живильного крему після душу. Розумний гель Sister's Aroma не тільки очищає, а й доглядає. Гель делікатно усуває забруднення, зберігаючи свою текстуру, дарує шкірі бездоганну чистоту та свіжість.

  • Масло Ши: його особливість - не дозволяти випаровуватися воді зі шкіри та підвищувати регенеративні процеси, підвищуючи пружність шкіри.
  • Масло Авокадо: буде в комплексі дбайливо зволожувати, відновлювати і знімати роздратування.
  • Sodium Cocoyl Isethionate, Coco Betaine, Lauryl Glucoside, Heptyl Glucoside: м'які, зелені, біорозкладні ПАР, які не створюють рясну піну і не пересушують шкіру, на відміну звичайних ПАР, від яких ми відмовилися.
  • Fucus Vesiculosus Extract (екстракт фукуса): сильний антиоксидант і зволожувач, з суперсилою, яка сприяє позбавленню від розтяжок і целюліту, зміцнює судинні стінки, ліфтинг-ефект і виводить токсини з шкіри.

Спосіб застосування: нанести на вологе тіло, спінити та змити теплою водою.

Склад: Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco Betaine, Lauryl Glucoside, Heptyl Glucoside, Glycerin, Propanediol, Sorbitol, Maris Sal,Inulin, Xanthan Gum, Alpha-glucan Oligosaccharide, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Linalool, Citronellol, Limonene, Gluconolactone, Lactic Acid, Sodium Pca, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Persea Gratissima(Avocado) Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Cl 77891

Напиши відгук
Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla Аромат в авто

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри