Veraclara BB cream 21 Крем ВВ з сонцезахистом 21

Veraclara BB cream з сонцезахистом 21

Veraclara Perfect BB Cream №21

ЦБ-00016520

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Захищає від сонця, живить

Вік: 18+

Veraclara Perfect BB Cream 

Маскуючий ВВ крем з сонцезахисним ефектом. Він допомагає приховати видимі недосконалості шкіри, вирівняти тон, поліпшити його колір і відновити загальне здоров'я епідермісу.

Активні інгредієнти:

Оксид титану. Це компонент грає роль потужного сонцезахисного фільтра. Він відображає натиск ультрафіолету і оберігає тканини від передчасного старіння.

Гіалуронова кислота. Ця речовина насичує тканини молекулами води і перешкоджає їх випаровуванню. Гіалуронова кислота також стимулює синтез природного колагену, який відновлює клітини і уповільнює прояв вікових процесів.

Ніацинамід. Цей компонент розганяє синтез меланіну, дозволяючи запобігти розвитку пігментних плям, почервоніння і інших недосконалостей. Він також заспокоює роздратування, регулює вироблення підшкірного сала і захищає тканини від фотостаріння.

Масло Ши. Масло насичує шкіру вітамінами і жирними кислотами, оптимізує рівень зволоженості, усуває сухість і лущення.

Вітамін Е. Цей вітамін допомагає відновити красу і здоров'я шкіри. Він скорочує зморшки, стимулює вироблення власного колагену, підвищує гладкість, пружність і еластичність епідермісу.

Переваги використання:

Захист. Крем має потужний сонцезахисний фільтр SPF50 +, PA +++, який допомагає зберегти шкіру від агресивного впливу УФ-променів, опіків, пересихання і передчасного старіння.

Маскування. Крем ефективно маскує почервоніння, постакне, нерівності та інші недосконалості. Він добре підлаштовується під тон вашої шкіри, створюючи ефект природності і натуральності.

Оздоровлення. ВВ крем не тільки приховує недоліки, але і бореться з ними. Крем знімає набряки, нейтралізує запалення і подразнення, стимулює регенерацію тканин і усуває жирний блиск.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням крему очистив шкіру від забруднень. Використовуючи носик-дозатор, видавіть трохи засобу на руку або відразу на обличчя, і рівномірно розподіліть по шкірі. Особливу увагу приділіть проблемних ділянках. 

Склад:

Вода,Оксид титана, Циклопентасилоксан, Дипропиленгликоль, Этилгексилметоксициннамат, Бутилен Гликоль, Каприлик/Каприловый триглицерид, Изононил изононаноат, Сорбитан оливат, Глицерил Стеарат, ПЭГ-100 стеарат, Цетил ПЭГ/ППГ-10/1 Диметикон, 4-метилбензилиден камфора, Оксид цинка, Микрокристаллический воск, Пчелиный воск, Масло карите (Ши) , Масло макадамии, Сорбитана сесквиолеат, Гиалуронат натрия, Никотинамид, 1,2-Гександиол, Бетаин, Диметикон, Этил Линалоол, Линалилацетат, Токоферола Ацетат, Аллантоин, Глицерил каприлат, Каприлил гликоль, Роза.

Напиши відгук
Missha M Perfect Cover BB Cream № 13 20 ml

Missha M Perfect Cover BB Cream № 13 20 ml

Missha ББ крем з ідеальним покриттям № 13 20 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри