The Saem Perfect pore cushion 01

The Saem Perfect pore cushion 01

The Saem Кушон для маскування пор 01

The Saem The Saem

ЦБ-00021105

The Saem

Наявність: Немає в наявності

325грн

Об'єм: 12 мл

Бренд: The Saem

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна, Комбінована (Змішана), Нормальна, Жирна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, Вирівнювання тону обличчя

The Saem Perfect pore cushion 01 Кушон для маскування пор 01

Багато стикаються з проблемою розширених пор, тому спеціально для маскування цього недоліку шкіри бренд The Saem випустив спеціальний ББ крем.

З допомогою The Saem Saemmul Perfect Pore Cushion приховати надмірно розширені шкірні пори легко за рахунок його найлегшій текстури. Вона покриває шкіру тонким шаром, згладжуючи рельєфність, завдяки чому особа виглядає максимально природно. Однак маскування пір не єдине властивість цього крему.

Він дарує шкірі необхідне зволоження, м'якість, забезпечує живленням, запобігає проявам пігментації і жирного блиску. ББ крем містить такі компоненти як гіалуронова кислота, ніацин, екстракти журавлини, баобабових насіння, дамаської троянди, лотоса, натуральний березовий сік.

Ніацинамід діє безпосередньо на клітини шкіри, допомагаючи зберегти і зробити більш рівним її колір, рельєф, призводить тканини в тонус, сприяє збереженню підвищеного імунітету і стійкості до впливу зовнішнього найчастіше негативної для шкіри середовища.

Гіалуронова кислота є джерелом максимального рівня зволоженості, допомагає в загоєнні дрібних, часом невидимих оку ранок, чудово бореться з прогресуючим старінням клітин. Березовий сік заряджає клітини природною енергією, живить їх вологою, прискорює відновні процеси, протистоїть запаленням.

Екстракт дамаської троянди запобігає надмірну вироблення жиру, надає м'яку заспокійливу дію, що унеможливлює розвиток запальних процесів. Він допомагає шкірі зберегти необхідний гідробаланс, що сприятливо впливає на збереження квітучого рівного тону шкіри.

Екстракти журавлини, лотоса і насіння баобаба неймовірно поживні, оскільки забезпечують потужний захист шкіри від вільних радикалів.

Цей крем - справжня знахідка для тих, хто втомився боротися з розширеними порами або поки боротьба з ними ще не принесла очікуваних результатів. У будь-якому випадку, ваша шкіра буде виглядати сліпуче, а макіяж - ідеально.

Напиши відгук
The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed Frangipani Hand Moisturizer

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри