Veraclara BB cream23 Крем ВВ з сонцезахистом

Veraclara BB cream23 Крем ВВ з сонцезахистом

ЦБ-00016509

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Вік: 18+

ВВ-крем для обличчя з сонцезахисним ефектом - Veraclara Perfect BB Cream

Perfect BB Cream - це маскує ВВ крем з сонцезахисним ефектом. Він допомагає приховати видимі недосконалості шкіри, вирівняти тон, поліпшити колір шкіри і відновити загальне здоров'я епідермісу.

Активні компоненти:

Оксид титану. Цей компонент відіграє роль потужного сонцезахисного фільтра. Він відображає натиск ультрафіолету і оберігає тканини від передчасного старіння.

Гіалуронова кислота. Ця речовина насичує тканини молекулами води і перешкоджає їх випаровуванню. Гіалуронова кислота також стимулює синтез природного колагену, який відновлює клітини і уповільнює прояв вікових процесів.

Ніацинамід. Цей компонент розганяє синтез меланіну, дозволяючи запобігти розвитку пігментних плям, почервоніння і інших недосконалостей. Він також збільшує кількість церамидов, заспокоює роздратування, регулює вироблення підшкірного сала і захищає тканини від фотостаріння.

Масло ши. Масло насичує шкіру вітамінами і жирними кислотами, оптимізує рівень зволоженості, усуває сухість і лущення.

Вітамін Е. Цей вітамін допомагає відновити красу і здоров'я шкіри. Він скорочує зморшки, стимулює вироблення власного колагену, підвищує гладкість, пружність і еластичність епідермісу.

Створює бездоганно гладку шкіру і оживляє її. Прекрасне поєднання тонального і доглядового крему. М'яко наноситься на шкіру і плавно регулює її тон. Мінімальний шар покриває дефекти шкіри і робить шкіру зволоженою і м'якою, а також захищає від УФ-променів.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість крему на шкіру рівномірно по її поверхні, особливо в областях найбільш вразливих для УФ-променів.

Напиши відгук
Missha M Perfect Cover BB Cream № 13 20 ml

Missha M Perfect Cover BB Cream № 13 20 ml

Missha ББ крем з ідеальним покриттям № 13 20 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри