Luxvisage Prime expert anti red

Luxvisage Prime expert anti red

Luxvisage Prime expert anti red База під макіяж

ЦБ-00021579

Наявність: Немає в наявності

105грн

Об'єм: 35 г

Колір: Зелений

Бренд: Luxvisage

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Білорусь

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Luxvisage Prime expert anti red База під макіяж 

Основа під макіяж, що маскує почервоніння, поєднує в собі функції праймера і коректора. Містить зелені пігменти, які візуально нейтралізують і маскують запалення та почервоніння на обличчі (розширені судини, акне та постакне), вирівнюючи тон шкіри. Бездоганно матує шкіру, контролює вироблення себуму та запобігає появі жирного блиску протягом дня. Швидко фіксується після нанесення, не залишає відчуття липкої чи жирної плівки, не сушить та не стягує шкіру. Забезпечує більш легкий та рівномірний розподіл тонального крему або пудри і значно продовжує їх стійкість. Запатентований компонент TALADVANCE™ — екстракт азіатської центели — сприяє вирівнюванню тону обличчя, надає природне здорове сяйво, підтримує оптимальний рівень зволоженості шкіри.

Спосіб застосування: Щоб база увібралася і ефективно подіяла, її слід нанести на обличчя і залишити на кілька хвилин. Нанесіть невелику кількість продукту, розміром з горошину, на шкіру обличчя масажними лініями пальцями.

Склад: Aqua, Isododecane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Polyacrylate Crosspolymer-11, Trilaureth-4 Phosphate, Trimethylsiloxysilicate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatica Leaf Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, C12-14 Pareth-12, Disodium EDTA, Methoxy PEG-10 Propyltrimethoxysilane, Parfum, +/- [Mica, CI 77288, CI 77891].

Напиши відгук
Luxvisage Pore Killer Correcting Primer

Luxvisage Pore Killer Correcting Primer

Luxvisage Pore Killer Correcting Primer База під макіяж

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри