Масло Баобаба для обличчя і тіла (Вітамінний коктейль) Baobab Oil Paese

Paese Baobab Oil Масло Баобаба для обличчя і тіла (Вітамінний коктейль)

Paese Baobab Oil

Paese Paese

ЦБ-00004778

Paese

Наявність: Немає в наявності

320грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Тип шкіри: Суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 30+

Paese Baobab Oil Масло Баобаба "Вітамінний коктейль"

Життєва сила баобабів Мадагаскару, Африки та Австралії вражає - вони з легкістю виживають в посуху, і навіть якщо вони будуть повалені на землю - все одно пустять коріння. У них міститься багато живильних елементів. Тепер сила могутнього дерева поміщена в пляшечку, щоб доставити її кожній жінці цивілізованого світу.

У складі засобу - суміш з вітамінів А, E, F, С і D (який виробляється в організмі тільки при перебуванні на сонці) і багато всіляких кислот, які також є необхідними. Цей коктейль з корисних речовин запобігає сухості, лущення, розтягування, сонячних опіків, рубців і запалення. Засіб має відбілюючу властивість. Завдяки сильним антиоксидантним властивостям воно зменшує зморшки і інші вікові зміни, повертаючи шкірі молодість.

Спектр застосування різноманітний - засіб допомагає не тільки від недосконалостей шкіри, але і надає здоров'я нігтям, позбавляє волосся від сухості і ламкості.

Активні інгредієнти: вітаміни А, D, Е і F (жирні кислоти і омега-3); вітамін С; насичені, мононенасичені, поліненасичені жирні кислоти, лінолева кислота; олеїнова кислота; пальмітинова кислота; стеаринова кислота; ліноленова кислота; пальмітолеіновая кислота.

Спосіб застосування

Використовується як самостійний косметичний продукт для області навколо очей, шкіри обличчя, шиї, декольте, тіла, волосся і нігтів, а також в поєднанні з іншими засобами догляду.

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри