Freedom Makeup London Масло праймер для ідеального нанесення тональної основи 30 мл

Freedom Масло праймер для ідеального нанесення тональної основи 30 мл

Freedom Makeup London Pro Studio Oil Control Base Pro Studio Oil Control Base 30 ml

ЦБ-00008311

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Freedom Makeup London

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Матує,вирівнює тон

Freedom Makeup London Pro Studio Oil Control Base Pro Studio Oil Control Base Масло для ідеального нанесення тональної основи 30 мл

База для макіяжу Freedom Makeup London Pro Studio Oil Control Base Pro Studio Oil Control Base - це професійна база під макіяж «Анті-блиск», яка створена в допомогу жирній шкірі обличчя. Високоякісний продукт легкий і комфортний у використанні, буде відмінно справлятися зі своїми прямими обов'язками, а також доглядати за шкірою, поступово покращуючи його зовнішній вигляд і стан. Завдяки спеціальному складу, база бездоганно вирівнює тон шкіри, полегшуючи нанесення тональних засобів і продовжуючи їх стійкість.

Вона в лічені хвилини справляється з недоліками і неєстетичним блиском, забезпечуючи гладкість, здоровий і сяючий вигляд. Додані до складу компоненти з себорегулюючими і доглядаютчими властивостями дозволяють йому запобігати появі жирного блиску, зволожувати, пом'якшувати і живити шкіру. Засіб не містить масел, не забиває пори, що особливо важливо для жирної шкіри.

Напиши відгук
Luxvisage Pore Killer Correcting Primer

Luxvisage Pore Killer Correcting Primer

Luxvisage Pore Killer Correcting Primer База під макіяж

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри