Carmex Бальзам для губ зволожуючий класичний

Carmex Бальзам для губ в стіку класичний

Carmex Classic Lip Balm Medicated

Carmex Carmex

ЦБ-00006620

Carmex

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 7.5 г

Класифікація: Аптечна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Чутлива

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Carmex Classic Lip Balm Medicated Бальзам для губ в стіку класичний 

Вести активний спосіб життя - це значить, багато часу проводити на свіжому повітрі. Але вплив навколишнього середовища можуть мати і негативні наслідки. Шкіра губ дуже ніжна і тому особливо потребує максимального захисту. Зберегти здоровий і красивий вигляд шкірних покривів губ допоможе бальзам «Швидка допомога для губ» від торгової марки Carmex (США). Це перевірений косметичний засіб захистить делікатну дерму від згубного впливу вітру, сонця та холоду, підходить для догляду після укусів комах і отримання сонячних опіків. 

Бальзам в своєму складі містить активні компоненти, які роблять його унікальним засобом з широким спектром дії. Ментол і камфора володіють відмінною знеболюючою і протизапальною властивістю, покращують кровотік, швидко заспокоюють, знімаючи неприємні симптоми у вигляді свербіння і печіння. Саліцилова кислота ретельно очищає епітелій від ороговілого шару клітин, дозволяючи шкірі дихати. Віск і масло какао глибоко зволожують і живлять губну шкіру, насичують поживними елементами, роблячи її м'якою і гладкою. 

Це універсальний засіб прекрасно підходить для шкірних покривів будь-якого типу. Термін придатності продукту не обмежений, можна сміливо використовувати поки не закінчиться бальзам в баночці або не забруднені.

Спосіб застосування

Рекомендується для сухої, потрісканої шкіри губ. Використовувати в міру необхідності.

Склад

Active Ingredients: Camphor (1.7%), Menthol (0.7%), Phenol (0.4%)Inactive Ingredients: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao (cocoa) Seed Butter, Paraffin, Beeswax, Flavor, Salicylic Acid, Phenol.

Напиши відгук
Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри