Hurraw Бальзам для губ зі смаком Апельсин

Hurraw Бальзам для губ зі смаком Апельсин

Hurraw! Orange Lip Balm

Hurraw Hurraw

ЦБ-00031691

Hurraw

Наявність: Є в наявності

212грн

Об'єм: 4.8g

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: живлення, зволоження, пом'якшення

Hurraw! Orange Lip Balm Бальзам для губ

  • Головний секрет успіху бальзаму для губ Orange Lip Balm від американської торгової марки Hurraw! - це соковиті апельсини, що визріли на сонці... Hurraw! використовує при виготовленні своєї продукції виключно органічну сировину, що відповідає найвищим стандартам якості. Порадуйте свої губи чудовим доглядовим засобом, створеним з любов’ю!

    Бальзам для губ «Апельсин» Hurraw! Orange Lip Balm містить у своєму складі два сорти олій холодного віджиму з апельсинової цедри, що робить його найбільш цитрусовим зволожувальним засобом. Витяжка з солодкого мигдалю, канделильський віск і кокосове масло забезпечать дбайливий догляд за чутливим і проблемним шкірним покривом губ. Органічна продукція бренда Hurraw! не тестується на тваринах.

 Спосіб застосування: рівномірно наносити безпосередньо на губи декілька разів протягом дня.

 Склад:

Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, euphorbia cerifera (candelilla) wax, cocos nucifera (coconut) oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, theobroma cacao (cocoa) seed butter, ricinus communis (castor) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, citrus sinensis (orange) peel oil, tocopherols (vitamin E)

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри