Carmex Бальзам для губ "М'ята" у тюбі

Carmex Бальзам для губ "М'ята" у тюбі

Carmex Carmex

ЦБ-00024156

Carmex

Наявність: Є в наявності

125грн

Об'єм: 10 ml

Бренд: Carmex

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Розгладження, пом'якшення, зволоження

Carmex Бальзам для губ "М'ята" у тюбі

Бальзами для губ американського бренда Carmex користуються популярністю серед багатьох дівчат, підкорюючи кожну з прекрасних леді ефективними доглядовими властивостями, привабливим ароматом і яскраво-ергономічним дизайном упаковки. Тому, якщо ви ще не випробовували чарівні особливості цього продукту — прийшов час це виправити!

Представлений бальзам з освіжальним ароматом, що леденить, забезпечує глибоке зволоження і живлення шкірного покриву, усуває сухість і лущення, а також захищає від агресивного впливу уф-променів та інших зовнішніх чинників. Активна формула засобу збагачена м'ятною олією, яка має пом'якшувальну і заспокійливу властивості, стимулює процес регенерації клітин, загоює мікротріщини і пошкоджені ділянки епідермісу, підвищуючи його бар'єрні функції.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанести необхідну кількість бальзаму на губи. Використовувати регулярно, особливо до і після дії сонця, вітру або низьких температур. Нанести повторно для підтримки досягнутого ефекту.

Склад:

 Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cera Alba, Cetyl Esters, Paraffinum Liquidum, Theobroma Cacao Seed Butter, Benzophenone-3, Mentha Piperita Oil, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Limonene

Напиши відгук
Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри