Petitfee Aura Quartz hydrogel Face mask Маска для обличчя

Petitfee & Koelf Aura Quartz Hydrogel Face Mask Crystal Rose

Petitfee Гідрогелева маска для обличчя з екстрактом перлів і трояндою

Petitfee Petitfee

ЦБ-00030389

Petitfee

Наявність: Немає в наявності

145грн

Бренд: Petitfee

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: зволоження, розгладження, тонізування

Petitfee & Koelf Aura Quartz Hydrogel Face Mask Crystal Rose Гідрогелева маска для обличчя з екстрактом перлів і трояндою

Гідрогелева маска PETITFEE Aura Quartz Hydrogel Face Mask Crystal Rose  зволожує та пом'якшує шкіру, дарує здорове сяйво, зменшує видимість почервоніння та пігментації. Підвищує еластичність, розгладжує та відмінно тонізує, живить та запобігає сухості. 

Гідрогелева основа, рясно просочена густою есенцією, щільно прилягає до шкіри та транспортує всі активні компоненти в епідерміс. Пом'якшує, покращує текстуру шкіри, згладжує мікрорельєф. Формула не викликає роздратування.

Містить перлинну пудру , яка надає світловідбиваючий ефект, надаючи природне вирівнювання тону та здорове сяйво. 

Додаткові діючі компоненти :

  • Алмазна, рубінова та опалова пудра  зміцнює захисні функції шкіри, м'яко освітлює та вирівнює тон, бореться з почервоніннями та допомагає позбутися пігментації. Підвищує тонус шкіри та повертає природне сяйво.
  • Екстракт троянди бореться із запальним процесом, вирівнює загальний тон, усуває тьмяність.
  • Конхіолін  (Hydrolyzed Conchiolin Protein) - білок, що отримується з перлів. Розгладжує та кондиціонує, підвищує пружність.
  • Екстракт центели азіатської знімає почервоніння та подразнення, зміцнює стінки судин, зменшує прояв куперозу, підвищує еластичність.
  • Гідролізований колаген  проникає глибше, ніж звичайний колаген, та інтенсивно зволожує, допомагає утримувати вологу в епідермісі, підвищує еластичність та гладкість рельєфу.
  • Ніацинамід  (вітамін B3)  уповільнює доставку меланіну до епідермісу, запобігає утворенню пігментних плям. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену та підвищенню щільності шкіри. Зменшує трансепідермальну втрату вологи та підтримує захисний бар'єр шкіри.
  • Гіалуронова кислота зволожує та утримує вологу, усуває сухість та почуття стягнутості, а також згладжує рельєф та підвищує еластичність.
  • Аденозин - потужний антивіковий актив, стимулює вироблення колагену, підвищує пружність і щільність, підтягує та розгладжує, уповільнює старіння.

Підходить для нормальної, комбінованої та сухої шкіри.

Напиши відгук
Petitfee Black pearl and gold

Petitfee Black pearl and gold

Petitfee Black pearl and gold Патчі гідрогелеві з чорною перлиною та золотом

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри