Dr.Althea Oasis soothing mask Заспокійлива тканинна маска

Dr.Althea Oasis Soothing Mask

Dr.Althea Заспокійлива тканинна маска

Dr. Althea Dr. Althea

ЦБ-00020884

Dr. Althea

Наявність: Немає в наявності

100грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Dr.Althea

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для чутливої ​​шкіри будь-якого типу

Dr.Althea Oasis Soothing Mask Заспокійлива тканинна маска

Тканинна маска для обличчя Dr.Althea Oasis Soothing Mask - розроблена спеціально для чутливої ​​шкіри. Основа маски просякнута концентрованою есенцією, яка створена за власним унікальним рецептом Dr.Althea, як засіб преміум-класу.

У складі велику кількість заспокійливих і вологоутримуючих компонентів, які допомагають в короткі терміни відновити шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища.

Активні компоненти:

Гідралізованний ефір жожоба - пом'якшувальний шкіру компонент, дуже схожий зі складом людської шкірного сала. Має гарний зволожуючі і відновлюючі дії.

Трегалоза додатково підвищує гідратацію шкіри і відмінно відновлює її захисний бар'єр, захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів.

Комплекс гіалуронових кислот інтенсивно зволожує шкіру на всіх рівнях, збагачує вологою глибокі шари епідермісу, насичує клітини шкіри, підтримує водно-ліпідний баланс, утворює невидимий захисний шар, що запобігає втраті вологи і нейтралізує вплив згубних зовнішніх факторів.

Церамид NP зміцнює клітини шкіри і захищає їх від пошкоджень, запобігає випаровуванню вологи і сприяє тривалому зволоженню, підтримує оптимальний гідро-ліпідний баланс.

Масло квіток троянди заспокоює, пом'якшує і вирівнює мікрорельєф шкіри, покращують тонус і колір обличчя.

Екстракт центели азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинноукріпляючі дію.

Спосіб застосування:

Дістаньте тканинну маску з упаковки, зніміть плівку і нанесіть на очищену шкіру обличчя на 10-15 хвилин. Зніміть маску, розподіліть масажними рухами залишки есенції по шкірі і дайте їй поглинутись . Не потребує змивання. Для максимального ефекту рекомендується курсове використання. Маска призначена для одноразового застосування.

Напиши відгук
Dr.Althea Water Glow Aqua Ampoule Mask

Dr.Althea Water Glow Aqua Ampoule Mask

Dr.Althea Water Glow Aqua Ampoule Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри