Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack

Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack

Benton Тканинна маска з центелою азіатською 

Benton Benton

ЦБ-00020462

Benton

Наявність: Немає в наявності

79грн

Об'єм: 23 г

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Заспокоює подразнену шкіру, усуває почервоніння, зволожує і надає шкірі обличчя свіжий вигляд

Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack Тканинна маска з центелою азіатською 

Маска з центели азіатської ефективно заспокоює подразнену шкіру, усуває почервоніння, зволожує і надає шкірі обличчя свіжий вигляд. Покращує мікроциркуляцію, зменшує набряк і прискорює відновлення шкіри.

Тканинна маска з центелою Benton Centella Mask Pack призначена для зменшення почервоніння, подразнень і інших видимих ​​проявів чутливості шкіри. Забезпечує інтенсивне зволоження, зменшує набряклість, дає заряд свіжості і прохолоди.
Щоб забезпечити миттєве зволоження і заспокоїти подразнену шкіру, в складі 45% води листя центели азіатської в поєднанні з гіалуроновою кислотою з низькою молекулярною вагою.

Екстракт центели азіатської, також відомої як готу кола або тигрова трава, багатий амінокислотами, які допомагають зволожити шкіру, танинами і флаваноїдами для підвищення тонусу, а також ніацин, який поліпшує мікроциркуляцію. Основними біологічно активними компонентами центели азіатської є тритерпенові сполуки і їх метаболіти: азіатікозид, мадекасосід, азіатікова і мадекасова кислоти, які мають виражені заспокійливі властивості, що загоюють і відновлюють шкіру.

Активні компоненти маски:

  • гідролат листя центели азіатської зволожує, знімає свербіж і сухість;
  • екстракт центели азіатської зміцнює власні захисні механізми шкіри, сприяє регенерації клітин, захищає від передчасного старіння;
  • азіатикова кислота зменшує набряклість і застійні явища при пост-акне;
  • мадекасова кислота має протизапальну активність, допомагає зменшити почервоніння;
  • азіатикозид стимулює синтез гіалуронової кислоти, підвищує пружність шкіри;
  • мадекасосід збільшує вироблення колагену і еластину, загоює ранки;
  • гіалуронат натрію покращує гідратацію шкіри, відновлює водний баланс.
Не має запаху, не залишає липкості, приємно охолоджує і освіжає шкіру. Можна використовувати як експрес-засіб для відновлення після пілінгів та інших процедур.

Спосіб застосування:

Попередньо очистіть шкіру (використовуйте теплу воду або теплий вологий рушник, щоб відкрити пори для кращого проникнення складових маски). Відкрийте упаковку, дістаньте маску, розгорніть її і акуратно накладіть на обличчя таким чином, щоб вона щільно прилягала до шкіри. Через 15-20 хвилин зніміть маску і легкими рухами розподіліть по обличчю залишки есенції.
Для додаткового освіжаючого ефекту перед використанням покладіть упаковку з маскою в холодильник.
Рекомендуємо використовувати Тонер з Алое і саліцилової кислотою для підготовки шкіри перед використанням маски, також можна додатково нанести невелику кількість Геля з Алое і Прополісом на особливо подразнені ділянки шкіри до застосування тканинної маски, щоб збільшити заспокійливий ефект.
Не використовуйте маску довше рекомендованого часу (15-20 хвилин), тому що при висиханні маски шкіра почне втрачати вологу.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри