Trimay Омолоджуюча маска з мікроголками 30 мл + 1.5 мл

Trimay Омолоджуюча маска з мікроголками 30 мл + 1.5 мл

Trimay Microneedle Implant Mask 30 ml + 1.5 ml

ЦБ-00018910

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 30 мл + 1.5 мл

Бренд: Trimay

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг дія,відновлення,заспокоює,зволожує

Вік: 30+

Trimay Microneedle Implant Mask Омолоджуюча маска з мікроголками 30 мл + 1.5 мл

Двоетапна маска з мікроголками Trimay Microneedle Implant Mask ефективно омолоджує, підтягує і розгладжує рельєф, підвищує еластичність і пружність, заспокоює і вирівнює тон обличчя. До складу входять спікули - це найдрібніші мінеральні голки складові структури скелета морської губки. Вони проникають в дерму і стимулюють активність сплячих клітин, які починають атакувати спікули, завдяки чому посилюється клітинний рух і вироблення колагену з еластином.

Омолоджує, володіє ліфтинг-ефектом, покращує пружність і еластичність, розгладжує зморшки і заломи, вирівнює рельєф шкіри, покращує колір, бореться із запаленнями, подразненнями і почервоніння, відлущує ороговілі клітини, надає здоровий вигляд.

Спікули губки - живлять і активують клітини, підвищують здатність до регенерації і відновленню, підтягують шкіру, збільшують вироблення колагену і еластину, мають протизапальний ефект, усувають вугровий висип і акне, відлущують омертвілі тканини.

Комплекс 12 пептидів - зволожує, підвищує пружність і еластичність, прискорюють синтез колагену і еластину, розгладжує зморшки, покращує захисний бар'єр шкіри.

Комплекс 17 амінокислот - сприяє виробленню кератину, проникає вглиб епідермісу і відновлює клітини, підвищує регенерацію, загоює пошкодження.

Стовбурові клітини лотоса - усувають окислювальні процеси, охороняють шкіру від вільних радикалів, борються з небажаною пігментацією, пригнічують вироблення меланіну.

Комплект складається з двох засобів: гель, який має в складі спікули губки, і целюлозної маски з ферментованого кокосового волокна, яка щільно прилягає до шкіри. Спікули губки безболісно проникають всередину шкіри, а наносячи зверху тканинна маска створює захисний шар, збільшуючи ефективність гелю і додатково зволожуючи шкіру.Розмір спикул дорівнює частці мікронів, що допомагає їм проникати в глибокі шари разом з іншими активними інгредієнтами. 

Напиши відгук
Trimay Детокс-маска для карбоксетерапіі

Trimay Детокс-маска для карбоксетерапіі

Trimay Green-Tox Carboxy Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри