Real Barrier Тканинна крем - маска з комплексом пептидів 30 мл

Real Barrier Тканинна крем - маска з комплексом пептидів 30 мл

Real Barrier Extreme Cream Mask 30 ml

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018728

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Зволоження та живлення

Real Barrier Extreme Cream Mask Тканинна крем-маска з комплексом пептидів 30 мл

Маска Expeme Cream Mask - прекрасно зволожує, зміцнює і відновлює шкіру, робить її сяючою і приємною на дотик. Вона має щільну тканинну основу яка просякнута кремовою есенцією. В основі продукту мадекасосід - він бореться з шкідливими мікробами і бактеріями, усуває вугровий висип, акне і комедони, нормалізує клітинне дихання, живить шкіру комплексом вітамінів.

Кераміди і лецитин - відновлюють пошкоджені колагенові волокна, підвищують тургор дерми, роблять її пружною і підтягнутою, уповільнюють процес передчасного старіння тканин, розгладжують мімічні зморшки.

Екстракт центели - регулює роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зміцнює стінки судин і капілярів, покращує мікроциркуляцію крові.

Пантенол - пом'якшує і зволожує епідерміс, знижує трансепідермальнe втрату вологи, захищає від негативного впливу факторів навколишнього середовища, має антиоксидантну дію.

Екстракт сої - освітлює пігментні плями, сприяє відлущенню відмерлих клітин, розгладжує рельєф, бореться зі слідами постакне.

Олігопептиди, фолієва кислота і лавандова олія - ​​активізують обмінні процеси, прискорюють регенерацію шкіри, загоює дрібні пошкодження епідермісу.

Спосіб застосування:

Після очищення обличчя нанесіть маску на шкіру. Зачекайте 15-20 хвилин і обережно видаліть маску. Натисніть злегка, щоб дозволити сироватці повністю поглинутись.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри